Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Texas

Proprietate de vânzare în Texas

Se învecinează la nord cu Oklahoma; la nord-est cu Arkansas; la est cu Louisiana; sud-vest cu Mexicul; la vest cu New Mexico; la sud-est are vedere la Golful Mexic. Râul Rosu marchează o parte din granița de nord, râul Sabine, partea estică și Rio Grande, unul cu Mexicul.

Proprietatea pentru vânzări în Texas a scăzut cu 3,2%. Cererea de locuințe, totuși, a rămas deosebit de puternică din cauza extinderii economice continue a statului. Dezvoltatorii au accelerat activitatea pe partea ofertei, dar cererea de proprietăți de vânzare în Texas a greu de greu. Companiile de construcții au continuat să se lupte cu creșterea prețurilor la pământ, muncă și cherestea, precum și schimbarea reglementărilor. Fiabilitatea cazului sa înrăutățit în întreaga țară.

De ani de zile, Texasul a construit o situație în care familiile pot trăi bine cu mulți, printre cei mai convenabili din SUA.

În mod similar, un studiu recent arată că cazurile din Texas sunt mai rapide decât venitul personal al statului. Aceste creșteri de preț nu au apărut corect în întreaga țară.

Dar vă puteți găsi în continuare proprietatea ideală de vânzare în Texas.

Texas, de asemenea, continuă să experimenteze o creștere a populației explozive, câștigând aproape 1100 de persoane pe zi. Conform estimărilor recente ale recensământului, cele mai mari orașe din Texas: Conroe, Frisco, McKinney și Georgetown, toate situate în cele mai mari zone metropolitane ale statului.

Companiile de construcții din Texas se luptă pentru a satisface cererea ridicată pentru cazurile de o singură familie la prețuri accesibile. O problemă care trebuia să se confrunte cu lipsa de lucrători calificați în sectorul construcțiilor după prăbușirea imobilului din Marea Recesiune.

Costul terenurilor este de 20,4 la sută din prețurile de acasă din Texas, istoric mai ridicate și cu 14,1 la sută în 2000.

Presiunea guvernului joacă, de asemenea, un rol asupra proprietății pentru prețurile de vânzare din Texas. Potrivit Fundației pentru Politici Publice din Texas, multe orașe din Texas au reacționat la o creștere rapidă prin punerea în aplicare a unor coduri stricte de zonare, cu referințe încrucișate la dezvoltare, creșterea cererii și a prețurilor.

Creșterea costurilor asociate cu construcția a făcut dificilă și mai puțin profitabilă dezvoltarea locuințelor la prețuri moderate pentru constructorii de case. Ca urmare, construcția de locuințe de o singură familie se îndepărtează de locuințele de bază și de locuințele mai mari, mai costisitoare și mai profitabile.

Nu este o perioadă bună pentru a cumpăra o proprietate de vânzare în Texas, dar este o țară foarte atractivă mai presus de toate pentru familii.

Statele vecine din Texas sunt: ​​New Mexico, Oklahoma, Arkansas, Louisiana.

 •  
  Mutarea în Texas: tot ce trebuie să știți

  Mutarea în Texas: tot ce trebuie să știți '' Lone Star State '' '' starea starului solitar ''. Acesta este modul în care Texas este definit, o națiune al cărei motto este "prietenie". După mai multe războaie de independență, în 1845 a devenit parte a Statelor Unite. Această uniune, totuși, nu și- ...

 •  
  Scurte pauze în Statele Unite. Primii 3 americani.

  Scurte pauze în Statele Unite. Primii 3 americani. A venit toamna, iar destinațiile turistice pur naturale sunt rezervate de majoritatea investitorilor. Se concentrează asupra zonelor mai blânde, abandonând zonele de coastă și Caraibe. Care sunt primele trei pentru petrecerea unei vacanțe în ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Acest lucru Quick Move-acasă este deja în construcție și va fi disponibil în luna octombrie. Vă rugăm să contactați Ernie direct pentru mai multe det...
Cod. 19537

DE VÂNZARE Vilă, Texas, Fort Worth, Southlake, 560, Truelove Trail, Southlake Tx 76092

2,972,815.58RON
DE VÂNZARE
Vilă

504.37 m²
Acasă contemporan și elegant, complet renovat de-a lungul incl.. personalizat din lemn si podele din travertin, granit si piatra naturala bai, plus SS...
UNAVAILABLE
Cod. 12868

DE VÂNZARE Teren agricol, Texas, San Antonio, San Antonio, San Antonio

4,122,548.57RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

3510 m²
Această proprietate este situată
UNAVAILABLE
Cod. 12321

DE VÂNZARE Vilă, Texas, Dallas, Heath, 150 Shepherds Glen

19,146,947.79RON
DE VÂNZARE
Vilă

5600 m²
Ultimate Waterfront Estate!
UNAVAILABLE
Cod. 12319

DE VÂNZARE Casă rustică, Texas, Dallas, Heath, 7229 S. FM 549

9,161,219.04RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

10600 m²
Estate Landmark Ţara Valori crescute ale Înaltului
UNAVAILABLE
Cod. 11959

DE VÂNZARE Casă rustică, Texas, Austin, Wimberley, 2450 Oak Run Dr.

1,832,243.81RON
DE VÂNZARE
Casă rustică

1994 m²
Aproape de 2000 de metri pătraţi de spaţiu de locuit
UNAVAILABLE
Cod. 11730

DE VÂNZARE Teren agricol, Texas, Corpus Christi, Corpus Christi, AIRLINE RD/SARATOGA BLVD

54,967,314.24RON
DE VÂNZARE
Teren agricol

40 m²
Informaţii generale de proprietate:
UNAVAILABLE
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
 1. Preferinţe

  Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

  Set acum Nu se afişează din nou
BB